• Djambo Bonaire - Cai schelp strand
  scrolldown
 • Djambo Bonaire - Boka Chikitu
  scrolldown
 • Djambo Bonaire - Kunstwerk Stenen
  scrolldown
 • Djambo Bonaire - akkenbos Cai
  scrolldown
 • Djambo Bonaire - Slagbaai
  scrolldown

Gezondheid

Natuurlijk kies je in deze tijd voor kleinschaligheid in plaats van resorts bestemd voor massatoerisme. Een betere keuze dan Djambo kunnen wij ons niet voorstellen.
Doordat alles ruim bij Djambo is opgezet (oa zwembad, tuin, paden, parkeerterrein) is het houden van onderlinge afstand totaal geen probleem.
 
Al onze appartementen zijn voorzien van een eigen, volledig ingerichte keuken, dus als je liever thuisblijft en zelf wat lekkers wil koken, kan dat in je eigen appartement.
 
Voordat je incheckt in je appartement, hebben wij alles intensief schoongemaakt. Wij gebruiken hierbij een reinigingsmiddel, wat ook in ziekenhuizen wordt gebruikt. Tijdens je verblijf wordt het appartement regelmatig schoongemaakt. Deze tussentijdse schoonmaak is niet verplicht. Indien je voorkeur er naar uit gaat om de schoonmaak zelf te doen, hebben wij  schoonmaakmiddelen en fris beddengoed voor je klaar staan.
 
Door de uitwisseling van artsen en verpleegkundigen met de universitaire ziekenhuizen van Amsterdam, is de medische zorg op Bonaire van vergelijkbaar niveau als in een Nederlands ziekenhuis.

Voor Bonaire heb je geen vaccinaties nodig.

Er zijn meerdere huisartspraktijken, een ziekenhuis en een decompressiekamer. 

Op het terrein van Djambo is een AED apparaat (Automated External Defibrillator) aanwezig.

Ongemerkt verlies je veel vocht in de tropenzon door transpiratie. Belangrijk is dat je voldoende vocht tot je blijft nemen om uitdroging te voorkomen.

De zon schijnt de hele dag, door de pasaatwind merk je lang niet altijd dat je verbrandt. Vooral wanneer je op het water bent. Zoek daarom tijdens de heetste uren van de dag een schaduwrijke plek op. Een pet, zonnebrand met hoge beschermingsfactor, een sunblok voor de lippen en een t-shirt of speciale uv-werende kleding tijdens het surfen of snorkelen zijn een "must".

 

Contact

info@djambobonaire.com

Djambo Bonaire
Kaya Finlandia 11
Kralendijk
Bonaire
Caribisch Nederland (BES)

Phone
+599 780 9793

Zoover
 
Tripadvisor