• Djambo Bonaire - Cai schelp strand
  scrolldown
 • Djambo Bonaire - Boka Chikitu
  scrolldown
 • Djambo Bonaire - Kunstwerk Stenen
  scrolldown
 • Djambo Bonaire - akkenbos Cai
  scrolldown
 • Djambo Bonaire - Slagbaai
  scrolldown

Gezondheid/Covid-19

UPDATE VOOR RESERVEREN

Natuurlijk kies je in deze tijd voor kleinschaligheid in plaats van resorts bestemd voor massatoerisme. Een betere keuze dan Djambo kunnen wij ons niet voorstellen.
Doordat alles ruim bij Djambo is opgezet (oa zwembad, tuin, paden, parkeerterrein) is het houden van onderlinge afstand totaal geen probleem.
 
Al onze appartementen zijn voorzien van een eigen, volledig ingerichte keuken, dus als je liever thuisblijft en zelf wat lekkers wil koken, kan dat in je eigen appartement.
 
Voordat je incheckt in je appartement, hebben wij alles intensief schoongemaakt. Wij gebruiken hierbij een reinigingsmiddel, wat ook in ziekenhuizen wordt gebruikt. Tijdens je verblijf wordt het appartement regelmatig schoongemaakt. Deze tussentijdse schoonmaak is niet verplicht. Indien je voorkeur er naar uit gaat om de schoonmaak zelf te doen, hebben wij  schoonmaakmiddelen en fris beddengoed voor je klaar staan.
 
Door de uitwisseling van artsen en verpleegkundigen met de universitaire ziekenhuizen van Amsterdam, is de medische zorg op Bonaire van vergelijkbaar niveau als in een Nederlands ziekenhuis.

We begrijpen dat dit onzekere tijden zijn en daarom willen we onze gasten zoveel mogelijk zekerheid en flexibiliteit bieden. We bieden de volgende mogelijkheden:

Nieuwe reservering (gemaakt na 24 juni) - zonder risico!

Voor boekingen met een verblijf tot 31 december 2020 bieden wij de mogelijkheid om gratis te annuleren tot 24 uur voor aankomst.Ter bevestiging van de reservering vragen wij een aanbetaling van 20% van het totaalbedrag. Het restantbedrag moet 4 weken voor aankomst zijn voldaan. In geval van annulering wordt de betaling teruggestort.

Voor boekingen met een verblijf in 2021 bieden wij naast de mogelijkheid van gratis omboeken (er geldt een toeslag voor het verplaatsen van laagseizoen naar hoogseizoen), ook de mogelijkheid voor terugbetaling. Dit in het geval je niet naar Bonaire kan komen omdat òf op Bonaire, òf op de plaats van vertrek òf bij een eventuele stopover het luchtruim is gesloten vanwege COVID-19. Of indien er een positieve uitslag is bij het ondergaan van de corona-test. Ter bevestiging van de reservering vragen wij een aanbetaling van 20% van het totaalbedrag. Het restantbedrag moet 4 weken voor aankomst zijn voldaan .In geval van een niet bovengenoemde reden tot annulering wordt er geen geld teruggeven.Wij adviseren om hiervoor een annuleringsverzekering af te sluiten.

Klik hier voor onze speciale aanbieding.

Reserveringen gemaakt voor april 2020

Als je je reis moet herplannen vanwege reisbeperkingen door Covid-19, neem dan contact met ons op via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

We helpen je graag om je bezoek aan Djambo (gratis) te verzetten. Nog geen nieuwe reisdata? Je ontvangt een voucher die je kunt gebruiken voor een reisdatum vóór 15 december 2021.

Blijf gezond, blijf veilig en blijf positief. We zien je (weer) bij Djambo!

 

------------------------------------------------------

 

Voor Bonaire heb je geen vaccinaties nodig.

Er zijn meerdere huisartspraktijken, een ziekenhuis en een decompressiekamer. 

Op het terrein van Djambo is een AED apparaat (Automated External Defibrillator) aanwezig.

Ongemerkt verlies je veel vocht in de tropenzon door transpiratie. Belangrijk is dat je voldoende vocht tot je blijft nemen om uitdroging te voorkomen.

De zon schijnt de hele dag, door de pasaatwind merk je lang niet altijd dat je verbrandt. Vooral wanneer je op het water bent. Zoek daarom tijdens de heetste uren van de dag een schaduwrijke plek op. Een pet, zonnebrand met hoge beschermingsfactor, een sunblok voor de lippen en een t-shirt of speciale uv-werende kleding tijdens het surfen of snorkelen zijn een "must".

 

Contact

info@djambobonaire.com

Djambo Bonaire
Kaya Finlandia 11
Kralendijk
Bonaire
Caribisch Nederland (BES)

Phone
+599 780 9793

Zoover
 
Tripadvisor