Skip to main content

Al onze 1-slaapkamer appartementen zijn geschikt voor maximaal 2 personen. In de 2-slaapkamer appartementen kunnen maximaal 4 personen verblijven. In de appartementen kunnen geen bedden bijgeplaatst worden.

Djambo hanteert het 'Adult Only 16+' concept wat inhoudt dat iedereen vanaf 16 jaar welkom is bij  ons.

Vanwege planning kan het soms zijn dat een appartement niet meer beschikbaar is voor de gehele periode die je wilt verblijven, maar dat er nog wel een ander appartement vrij is voor een aantal nachten. Als je het niet erg vindt om tussentijds te "verhuizen" is dit een mogelijkheid om toch je gehele periode op Bonaire bij Djambo te verblijven. Gebruik hiervoor onze beschikbaarheidskalender.

Moet je nog vrij vragen of je ticket boeken? Geen probleem! Iedere reservering via de website kan binnen 24 uur, na het maken van de reservering, kostenloos geannuleerd worden!
 
Voor een verblijf korter dan 5 nachten of eventuele vragen neem contact met ons op. Je ontvangt binnen 24 uur een reactie.
 
Bedroom 500

1-slaapkamer appartement

Al onze appartementen kijken uit op het ruime zwembad (5x12 m) in de tropische tuin. Als je 's morgens wakker wordt kun je bijna geen betere start van je dag hebben, je bent op Bonaire in het Caribisch gebied!
  2-slaapkamer appartement

2-slaapkamer appartement

Gezellig appartement voor maximaal 4 personen met groot buitenterras en uitzicht op het zwembad en tropische tuin, heeft 2 slaapkamers met airconditioning, een ruime badkamer met dubbele wastafel.
     

 Vul hieronder de data die je wilt komen om te zien welk appartement er nog beschikbaar is. 

Vanaf 1 juli 2022  betaal je de toeristenbelastig  niet langer bij de accommodatie, maar van te voren via een website van de overheid of bij aankomst op de luchthaven. Het bedrag is USD 75,00 ongeacht de lengte van het verblijf. 
Appartement 1