Skip to main content
 • Appartement
  Slaapkamer
 • 1-slaapkamer appartement
  Porch
 • 1-slaapkamer appartement
  Porch
 • 1-slaapkamer appartement
  Porch-keuken
 • 2-slaapkamer appartement
  Porch
 • 2-slaapkamer appartement
  Porch

Appartementen met ruime magna pool in de tropische tuin

Djambo bestaat uit 17 ruim opgezette appartementen die allemaal uitkijken op de ruime (5x12) magna pool in de tropische tuin. Het water van het zwembad is eco vriendelijk en zacht van de natuurlijke mineralen. Als je 's morgens wakker wordt kun je bijna geen betere start van je dag hebben, je bent op Bonaire in het Caribisch gebied!

Op Bonaire moet je optimaal van het heerlijke klimaat kunnen genieten en daar hebben wij rekening mee gehouden tijdens het ontwerp van onze accommodatie.

Al onze 1-slaapkamer appartementen (50M2) hebben een riant buitenterras met ‘outdoor’ keuken, een comfortabele slaapkamer met airconditioning en plafondfan, badkamer en ruime inloopkast.

Onze tweeslaapkamer appartementen (75M2) bestaan uit een woonkamer met keuken, 2 slaapkamers met airconditioning, een ruime badkamer met dubbele wastafel en een groot buitenterras.

Het water voor de badkamer wordt verwarmd middels zonnecollectoren.

Uiteraard zijn de appartementen van alle gemakken voorzien, zijn de keukens volledig ingericht en is er gratis WIFI voor onze gasten.

Bij het zwembad staan comfortabele ligbedden, een heerlijke plek om te relaxen en een verfrissende duik te nemen.

Onze gezellige bar met terras, Djambar, is de plek om nog even na te genieten van een dag zon, zee en activiteiten, zoals duiken, snorkelen, windsurfen of kitesurfen. Onder het genot van een drankje even lekker napraten, andere gasten ontmoeten en plannen maken voor de volgende dag. De bar is op dinsdag, donderdag, zaterdag en zondag geopend van 17.30 tot 19.30 en enkel toegankelijk voor de gasten van Djambo.

Op het terrein zijn alle voorzieningen aanwezig voor het reinigen en veilig opbergen van de duikuitrustingen voor de duikers en watersportmaterialen voor surfers en kiters, zoals spoelbakken en een afsluitbare locker. Je huurauto kun je makkelijk op de parkeerplaats kwijt.